top of page
Search
  • Writer's picturepeter web

İSTANBUL'DA MASAJ

Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul şehri, altyapı ve sosyal hizmetlerde birçok gelişmeye sahne olmuştur. Örneğin, daha fazla okul açıldı ve her mahallenin kendi merkez hastanesi vardı ama herkes için mevcut olan en ilginç hizmetlerden biri umumi tuvalet. Böyle bir fikre sahip olmak garip olabilir, ancak hamamlar buharda rahatlamak, masaj yaptırmak ve temizlenmek için kullanılan yerlerdi. lütfen vur İstanbul Masöz Hizmetlerimiz hakkında daha fazla kontrol etmek için.



Günümüzde Türk hamamları veya “hamam”, Osmanlı İmparatorluğu dönemine dayanan ve hala eski yapısında ama daha güzel ve belki de yapılacak en rahatlatıcı şey bazı tarihi hamamlara sahip olması nedeniyle özellikle İstanbul şehrinde tüm dünyada ünlüdür. Türk hamamında profesyonel bir masöz tarafından masaj yapılmaktadır. Aslında masaj İstanbul'da meşhur oldu ve artık birçok merkez sadece hamamlarda değil, Türk geleneksel masajı da farklı olarak masaj hizmeti veriyor. Müşteriler buğulanmış büyük bir odada toplanır ve sıcak bir mermerin üzerine oturur veya uzanır ve masözler sıcak su, sabun ve lif kabağı kullanarak onlara masaj yapar ve merak etmeyin çıplak kalmazsınız çünkü erkek müşteriler alt bölgeyi kapatan banyo sargısı giyerler. vücutlarının, kadınlar için daha uzun bir tane giyerler.


1578-1583 yılları arasında inşa edilmiş ve İstanbul'un ve hatta Türkiye'nin en ünlü Türk hamamı olarak kabul edilmiştir. Bu hamamda masaj yapmak bildiğinizden farklı, profesyonel bir masöz tarafından buğulanmış büyük bir odada sıcak bir mermere uzanırken masaj yapacaksınız, masöz size geleneksel Türk usulüyle ılık su ve sabun kullanarak masaj yapacaktır. masaj yaparken sizi temizleyin. gerçekten rahatlatıcı ve profesyonel.


Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı, Istanbul. Sonbaharda Hürrem Sultan Hamamı'nın arka planında meyveli tezgah


Ayasofya'nın yakınında bulunan Hürrem Sultan Hamamı, 16. yüzyılda ünlü Türk mimarı Sinan tarafından inşa edilmiştir. Bu hamam, Türkiye'nin en lüks hamamı olarak kabul edilir ve farklı zamanlarda hem erkeklere hem de kadınlara hizmet verir. Bu hamamda masaj geleneksel Türk usulüyle devam eder ancak masözler daha kaliteli hizmet için ek ürünler kullandığından daha rahatlatıcıdır. Ayasofya Hürrem Sultan hamamı temiz ortamı ve uzman kadrosu ile tanınmaktadır. Buradaki temel banyo size 60 Dolar civarında mal olacak.


Eski ama altın. Bu yeri tanımlamak için en iyi tabir bu, küçük, eski bir hamam, yabancılardan daha çok yerlilere hizmet veriyor ama hizmetin kendisi çok profesyonel ve personel bu işin en iyileri arasında olabilir, hamam gerçekten temiz ve temiz. masözler uzmandır. Hamam, İstanbul şehrinin kalbindeki Fatih semtinde bulunur ve diğer hamamlara göre gerçekten ucuzdur.



5 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page